tanidiklarim buyuk laf edemez 

kapat
  1. televizyon sever bünyenin tanıdıklarına şeyine takmaması anlatan ifade.

"aysun kayacı" veya "ajdar" bir nane sıçsa pardon söylese saatlerce sohbet ederler.

(bkz: televizyon çıktı sohbetler bozuldu)

eskiden güzeldi. imece usulüyle birbirlerine yardım ederlermiş insanlar. hiç olmazsa dinleyerek birbirlerinin zehrini alırlarmış.

televizyonlar artık sessiz olsun.
    #3207881 (keoma15, 30.03.2008 00:21)

© 2008 - uludağ sözlük

tanidiklarim buyuk laf edemez başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanidiklarim buyuk laf edemez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanidiklarim buyuk laf edemez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seslerin renkleri » kenet mili » yalaka » erkege goruculuge giden kiz ailesi » fatal rankle » devlet buyuklerini sicarken dusunmek » darbeci » carl craig » hamak » ncv a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci