tanidik 

kapat
  1. tanınan, eş, dost, akraba, göz aşinalığı olunan kişi, bilinen insan.
    (bkz: tanidik sima)
    #272844 (asiti kaçmış kola, 23.05.2006 19:43)
  2. aşina.
    #272860 (fayaka, 23.05.2006 19:54)

© 2008 - uludağ sözlük

tanidik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanidik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanidik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» when a blind man cries » bakir kazan » tanrica » unutulan yillar » popstar alaturka » firedod » 12 mart 1971 » ihsan yildirim » mantikla din aramak » basortusu yasagini savunan solcu » uye lol » simultannozi » izani yok » elbe » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kucukluk sanrilari » metalheadtr com » bye yerine by diyen msn insani » istanbul kizlari vs ankara kizlari » dam ustundeki sevgili » destina » abberline » dig lazarus dig » letolojika » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » crazy » zeynep tokus » women leather and hell » rod stewart dinleyen seriatci » britney spears