tanidigim cogu terazi erkegi boyle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. terazi burcu erkegi
  2. kova burcu erkegi terazi kadini iliskisi
  3. yukseleni terazi olan balik burcu erkegi
  4. boga burcu kadini terazi burcu erkegi iliskisi
  5. tanidigim insanlar
  6. tanidigim biri icin
  7. seni tanidigim icin
  8. seni tanidigim gun son arzumu sordular
  9. akrep erkegi ile boga burcu erkegi iliskisi
  10. seni tanidigim gune lanet olsun

© 2008 - uludağ sözlük

tanidigim cogu terazi erkegi boyle başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanidigim cogu terazi erkegi boyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanidigim cogu terazi erkegi boyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osman can » zile basan komsunun bizim ev sanmistim demesi » howl s moving castle » deplasmanda yenilmek » telepati » tahsin mayatepek » gokdeniz karadeniz » knights of cydonia » ah mazi » kendini tanri sanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci