tanidigim biri icin 

kapat
  1. Cennetteki tüm demir yatakların içinde
    seninki en gaddar olanıydı
    ben aynada bir dumandım
    sen ise,
    saçlarını, bendlerini aşan yeşim taşları
    ile yıkıyordun,
    ama sen bir kadın, ben ise bir
    oğlan çocuğuydum, demir bir yatak
    için yetreli bir oğlan çocuğu
    şarap ve senin için de
    yeterli bir erkek.
    şimdi artık ben bir erkeğim
    her şey için yeterli bir erkek,
    ve sen, sen ise
    yaşlandın

o kadar zalim değilsin artık

artık demir yatağım
    bomboş.

charles bukowski
    #1866140 (lazio, 05.07.2007 04:51)

© 2008 - uludağ sözlük

tanidigim biri icin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tanidigim biri icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanidigim biri icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elanur » 20 ekim 2008 ergenekon durusmasi » fethullah gulen in hic evlenmemesi » kahtali mici ile bir tas attm pencereye dihh dedi » istiklal marsi » aysecik ve sihirli cuceler » paralel evrenler teorisi » hz omer » peder zickler bayragi » kullanilmayan karakterleri bankaya yatirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci