tani 

kapat
  1. Bir hastalığı tanıma işi,teşhis.
    #304826 (italiano, 02.06.2006 18:29)
  2. ortadaki sorunu analiz edip, sınıflandırma yapma işi.
    #304829 (asiti kaçmış kola, 02.06.2006 18:30)

© 2008 - uludağ sözlük

tani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» miguel alvarez » soza » oy verin lan » buyuyunce moderator olucam » aglamak » melankoli » elven blood » kaybetmek » romanya » scarified » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » kara gozlum » terbiyesiz yazar » alexander dubcek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uuserlardan unlulere acik mektup » baydin gayri » sertab erener » zeyno baran » yasli teyze » ibu sozluk » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » komur olmak » kulak » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » stout » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » suyuk » joyeux noel » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami