taner 

kapat
  1. eski bir şarkıcı.şu sıralar bursa barlarını şenlendiriyor.
    (i m from absürdistan, 24.03.2006 02:56)
  2. (bkz: yardim et)
    (bkz: affetmedim kendimi)
    (bkz: ayni perde)

gibi çok kaliteli slowları olan eskilerin sarkıcısı.. içki masalarının vazgeçilmezidir.. Severiz kendisini..
    (ucankacan, 28.01.2007 07:36)
  3. aydın adam anlamına gelen güzel bir erkek ismi.
    (preghiera, 25.02.2007 03:09)
  4. özellikle ayni perde ve de affetmedim kendimi parçaları ile hatırlanan, fikret kizilok'un muhteşem eseri olan bu kalp seni unutur mu'yu da seslendirmiş, çıktığı zamanlar oldukça tutmuş popçu..
    (faidelibilgi, 13.04.2007 22:17)
  5. erg adamıdır kendisi...
    (birdy, 19.06.2007 15:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» varejao » tuvalette entry girmek » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » ismail yk » tolga yildiz » karma » akarat i mevkuf » sean penn » at the end of the rainbow » apaci » concierto de aranjuez » dilekce canavari » kutsal degerlere hakaret » iyi geceler sozluk » the green mile » ayaklarin baslari yonettigi yerde kiyamet kopar » karanfil » turkcespiker com » cok guzel hareketler bunlar » ilkelligin durustlugu » eksimtrak sozluk » argumentum ad populum » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » anadolu universitesi » ezginin gunlugu » turban takmayan erkek bizden degildir » betty puf puf » dile dolanan sarkilar » iron man a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa