taner berksoy 

kapat
  1. bahcesehir universitesi isletme dekanı, ekonomist, radikal de köşe yazarı ve çarşamba akşamları ntv de ekodiyalog programının sunucularından biri olan, nazik, kibar, karizmatik ve sevecen kişiliğiyle bahcesehir üniversitesi öğrencilerinin kalbinde taht kurmuş saygıdeğer profesor. bir dersinde elastikiyet konusunu anlatmak için bir örnek vermek istemiş ve olay şöyle ceryan etmiştir:

taner hoca: söyleyin bakim bana bağımlı olduğunuz bir şey var mı?
    sınıf:.........................................(ses yok)
    taner hoca: allah allah hiç mi bir şeye bağımlı değilsiniz?
    sınıf:.......... hala susmaktadır.
    taner hoca: sigara?
    sınıf: bir kaç kişi el kaldırır.
    taner hoca: dürüst olun çocuklar. annenize söylemicem der. alkol kullanan var mı peki?
    sınıf: yine bir kaç kişi el kaldırır.
    taner hoca: oğlum hap mapta mı kullanmıyorsunuz?
    sınıf: yine susar. ancak arkalardan bir öğrenci ben cola ya bağımlıyım deyince taner hoca ile beraber bütün sınıfta yarılır, kopar.
    taner hoca: herkes cola ya bağımlı mı diye sorup arkasından da herkesin el kaldırdığını görünce şöyle bir sonuca varır: hayatımda gördüğüm en ilginç sınıf!!!
    ve ders elastikiyet konusuyla devam eder...
    #1101627 (eddy, 03.01.2007 23:06)
  2. kendisi (bkz: bilgi üniversitesi)ni terk edip (bkz: bahçeşehir üniversitesi)ne gitmiştir.Bilgide ders verirken bir dersinin sonunda şöyle demiştir:
    -bir dahaki dersi ispanyolda anlatıcam.nasıl olsa ingilizce anlatınca anlamıyorsunuz.ispanyolca anlatsam gene anlamayacksınız ve bir şey fark etmeyecek.
    #1355582 (preghiera, 27.02.2007 20:43 ~ 20:46)
  3. istanbul bilgi üniversitesi'nde ekonomi dersi verdiği günlerde, her dersin sonunda şu şekilde bir diyalog gelişirdi;

t.b: how many of you understand the lecture clearly?
    3-5 el kalkar en fazla.
    t.b: how many of you understand the lecture a little?
    10-15 el daha kalkar.
    t.b: who is completely french? der ve sınıfa göz gezdirir.
    sınıftan kimse el kaldırmaz.*
    t.b:hiç el kaldırmayanların tekrar hazırlık sınıfına dönmeleri için dilekçelerini hazırlıyorum!

sevilen bir hocadır, bahçeşehir üniversitesi'ne geçerek ardında onlarca gözü yaşlı öğrenci bırakmıştır.
    #1990684 (linc the sink, 23.07.2007 03:31 ~ 26.07.2007 08:40)
  4. marmara üniversitesi iktisadi idari bilimler bölümünde ingilizce iktisat bölümünü kuran adamlardan birisidir. 2000 yılında marmara üniversitesi'ni bırakıp topluca bilgi üniversitesine geçiş yapmışlardır. çok kaliteli bir hocadır. gitti diye biz arkasından yaş dökerken, özel okullarda o zengin çocukları o adamın kıymetini bilebiliyorlar mı acaba merak ediyorum...
    #2019683 (karamsar kelimeler, 27.07.2007 12:58)
  5. 99 yilinda, bilgi universitesinde verdigi derslerinde sik sik porsche araba istediginden bahseden, alaninda gercekten turkiye'nin sayili hocalarindan olan kisi
    #2019756 (seckin, 27.07.2007 13:08)

© 2008 - uludağ sözlük

taner berksoy başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. taner berksoy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taner berksoy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» honda accord » uzak kaderler icin » stratosfer » something i can never have » nato » midnight club 2 » kill for you » stv ana haber bulteni » chp zihniyetinin demokrasi anlayisi » tisortundeki yaziyi msn iletisine yazmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci