tanca 

kapat
  1. fas'ta kent, il merkezi, cebelitarik bogazi'nın batı çıkışındadır.
    #768522 (vernon sullivan, 24.10.2006 00:33)

© 2008 - uludağ sözlük

tanca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tanca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tanca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gamali hac yasagini savunan solcu » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » vicdan » saturnine » bismillahirrahmanirrahiym com » 2008 japonya gp » kul yutmaz » yaran facebook gruplari » kanuni sultan suleyman » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » caylakgeldimcaylakgidicem » mystiquewarrior » shamanic tea » banu alkan » alpaslan dikmen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtler » central bohemian region » obtundasyon » delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » kleptomani » besiktas kultur merkezi » uludag sozluk moderasyonu » ece temelkuran in nazli ilicak a verdigi ayar » slovenya » lemon64 com » tahrip gucu yuksek diziler » kyle s mom is a bitch » amsterdam » osasuna » askerlerin siyasette basarisiz olmasi