tan yildizi 

kapat
  1. bir Aşık Nesimi Çimen türkümüzdür.

Tan Yıldızı

Her Seherde Tan Yıldızı Doğarken
    Ararım Nazlı Yar Hep Seni Ben Seni
    Seherde Bülbülem Figan Eylerken
    Görürem Nazlı Yar Hep Seni Seni

Mecnun Gibi Sahralarda Çöllerde
    Yola Giden Yolcularda Yollarda
    Aşk Derdine Düşen Mecnun Kullarda
    Sorarım Nazlı Yar Hep Seni Seni

Dağlara Daşlara Ovaya Baksam
    Canlıya Cansıza Sahraya Baksam
    Nesimiyem Hangi Diyara Baksam
    Görürem Nazlı Yar Hep Seni Seni
    #613085 (kara hilal, 06.09.2006 22:02)

© 2008 - uludağ sözlük

tan yildizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tan yildizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tan yildizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» surdin » melissa boyner » reel politik » escinsel danisma hatti » yipyip » cok efendi bir adam olmak » ahmet turk » ncldlbz » senin tespitin sana benim tespitim bana » ispat » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » guclu olmak » hayrunnisa gul » canimin canani » while my guitar gently weeps » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin itiraflari » negatif » gozyasi » pilavi elle yemek » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » nah bu kadar » facebook » elven blood » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » jale » pgm301 » yaran msn iletileri » pulemjot kalashnikova » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » klorin