tan yeri 

kapat
  1. Güneşin doğmak üzere olduğu sırada, ufukta hafifçe aydınlanan yer.
    #1250359 (yasakani, 03.02.2007 01:54)

© 2008 - uludağ sözlük

tan yeri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tan yeri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tan yeri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nazli yarim emo olmus » gaba » makyo » sol framein irzina gecmek » kuran i yere atan kizin sonu » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » hellas » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » kingda ka » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » i melih gokcek » askta cok ince hesaplar yapmak » fantom ekstremidite » turkce verintiler sozlugu » sabri sarioglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » enkontinans » yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak » vanilla fudge » histeri » glock » the kite runner » ehi ehi ehi » aduket ceken damdaki eski sevgili » diferansiyel denklemler » bayer giants leverkusen » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » oraklacekicledevrim » her nesilden bir fake hesabi olan yazar