tan tuncag 

kapat
  1. portecho ile yakaladığı damarı mira ile devam ettiren müzisyen.
    #3433000 (akustikcinayet, 22.05.2008 20:52)
  2. yılların emektar iki trt'cisi ümit-hülya tunçağ çiftinin biricik oğlu. (lan sünnet davetiyesi gibi oldu be)

müzikal yaşamındaki kırılmayı amiga 500 denen aletin çıkmasıyla yaşamıştır kendisi. ciddiyim.
    #3433938 (hosaf, 23.05.2008 00:17)

© 2008 - uludağ sözlük

tan tuncag başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tan tuncag ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tan tuncag nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bush un musluman olabilme ihtimali » yasamak bir sanattir » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » antonio graves » heroes » jean amerika nin salvaridir » olympiakos » avrupa aslani » sozluk yazarlarindan aforizmalar » step » soza » casio f91w » luthite » kiz cocugu » miguel alvarez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp nin 5 yilda sattiklari » kecilerin prezervatif kullanmasi » peceteye recete yazan doktor » izmirli kizlar » prezervatif yerine migros poseti takmak » benq t60 » ben kendim ve yine ben » zekeriya oz » metalcilerin genelde gay olmasi » a shot at love with tila tequila » tasdelen karakol baskini » happy go lucky » kablo internet » miehen tyo » on ayak