tamlamasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sifat tamlamasi
  2. isim tamlamasi
  3. belirtili ad tamlamasi
  4. belirtili isim tamlamasi
  5. bodoslama isim tamlamasi
  6. zincirleme baslik tamlamasi
  7. takisiz sacmalama tamlamasi
  8. zincirleme entry tamlamasi
  9. zincirleme sevgi tamlamasi
  10. zincirleme isim tamlamasi

© 2008 - uludağ sözlük

tamlamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tamlamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamlamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eh iste » maca kizi bilmeyen giremez » tuvalete bagciklari baglamadan girmek » priapizm » pan » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » hic fake hesabi olmayan yazar » 2008 kuresel ekonomi krizi » ben kimim » istinye park » kemal sunal replikleri » dam diye olup biten sevgili » kulaga kupe olmak » safak sezer » okul kantininde kimiz satilmamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ferber » bana yapilmasin kardesim » in brudges » gill » global afazi » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » give a fuck » tiamat » anton szandor lavey » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » ataturk u abartmak » 2008 krizini islam ulkelerinin tetikledigi iddiasi » gerizekali sevgilim » makine muhendisi