tamer tuna 

kapat
  1. eski trabzonsporlu ve eski beşiktaşlı sağ bek futbolcu. an itibariyle 2000-2001 sezonu son maçı olan galatasaray-trabzonspor maçındaki şike iddaları ile karşı karşıya telegolde.
    #919515 (tosun burada da hizmetinizde, 28.11.2006 00:01)
  2. telegol programında gösterilen, cihan oskay ile yaptığı telefon görüşmesinde teşvik primi aldığını doğrulayan futbolcu. "allah bir daha kimsenin başına vermesin" demesi bu olayı net bir şekilde açıklamaktadır.
    #919575 (salca, 28.11.2006 00:10)
  3. canakkale dardanelspor, samsunspor ve trabzonspor da bir dönem futbol oynamış, galatasaray altyapısından yetişen şu an sekerspor da bile kadroya girmekte zorlanan şikeci sağ bek.
    #921066 (serander, 28.11.2006 14:09)
  4. Cihan oskay'ı telefonda konuşurken tanımadığını ve saçmaladığını iddia etmesine rağmen "karşıya açıyorum yeni mekan" diyen cihan oskay'a "çapari" demiştir.

Sorumuz şudur,kendisini tanımadığını iddia ettiği cihan oskay'ın işletmesini yaptığı "çapari" isimli restoran nereden çıkmıştır.insan telefonda tanıyamadığı kişi'nin işlettiği restorandan bahseder mi kendisi yenisini açıyoruz dediğinde.

"4-0 yenildiniz veremedik parayı,3-1 falan bitseydi verirdik" diyen cihan oskay isimli kişiye "ya iyiki bitmedi,bir daha Allah yaşatmasın böyle şeyleri,biz bu işleri yapmazdık da oktay'In salaklığına denk geldi" demiştir.

Kendisinin neden bahsettiğini bilmediğini ve cihan oskay'ı sallamadığını iddia eden bu futbolcu,cihan oskay'In bahsettiği konularla ilgili cevaplar vermiştir.

insan kendisine haberi olmadığı birşeyden bahseden birisine "ya nediyorsun sen cihan,ben anlamıyorum dediklerini" mi der yoksa söylediklerine mantıklı ve gerekli olan cevapları vererek "hehe sallamadım ki ben" mi der.

Kendisi 26 mayis 2001 samsunspor fenerbahce maci için gündeme gelen şike olaylarındaki en zayıf halkadır.

En kıdemsiz savcı bile kendisine konuyu itiraf ettirebilecek yeteneğe sahiptir.
    #921100 (redfather, 28.11.2006 14:18)
  5. şekerspor'dan ayrılarak gaziantespor'la anlaşan futbolcu.
    #1245101 (krmyrdsn, 02.02.2007 00:39)
  6. gaziantepspor da kadro şansı bulamayınca kendini lig a ekiplerinden istanbulspor da bulan gezginler kulübüne üye olan futbolcu.
    #2261627 (serander, 04.09.2007 18:06)

© 2008 - uludağ sözlük

tamer tuna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tamer tuna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamer tuna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» polisle catismak » gel guzelim gel » basliklari yanlis okumak » yaran facebook gruplari » akgun akova » bush » uludag sozluk arap klonundan basliklar » pkk nin sonunu siyaset mi getirir asker mi » ersin korkut » endise » milyonlarca » tchibo » zalgiris kaunas » nigde gazozu » senede bir gun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baklava » guvenilirlik » siklopentanoperhidrofenantren » lumpen » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » elven blood » biricik suden » turkiye denizcilik isletmeleri » light » acid western » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » yaran msn iletileri » corcorado » emre belozoglu