tamamiyle bana aittir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tamamiyle
  2. sozlugun tamamiyle erkeklerin kontrolunde olmasi
  3. tamamiyle zit fikirli bir kiza asik olmak
  4. tum haklari yalnizligima aittir
  5. gece kurda aittir
  6. gidene aittir ruyalar
  7. kotu soz sahibine aittir
  8. tum haklari keyfimin kahyasina aittir
  9. dunya insanlara degil insanlar dunyaya aittir
  10. bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi

© 2008 - uludağ sözlük

tamamiyle bana aittir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tamamiyle bana aittir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamamiyle bana aittir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» googlefight » 10 eylul 2008 turkiye belcika maci » karsi cinse yapilan adilikler » sultan galiyev » disko partizani » iddaa » yedigi her golden sonra defansa bagiran kaleci » seyir » ergenekon orgutu icin baskan tahminleri » ketoral a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games