tamami yemek icerikli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kasedin tamami
  2. lafin tamami esege soylenir
  3. lafin yarisi akilliya tamami deliye soylenir
  4. tamami okunmayan entry sahibine ayar verme cabasi
  5. ozel gunlerin tamami icin para tuzagi diyen insan
  6. eve yemek aramaya gelen kediyi kesip yemek
  7. oruc tutan kisinin karsisinda yemek yemek
  8. oruclu olmayip iftar cadirinda yemek yemek
  9. yurt disina cikip mcdonald s da yemek yemek
  10. portakalli ordek yemek varken simit yemek

© 2008 - uludağ sözlük

tamami yemek icerikli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tamami yemek icerikli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamami yemek icerikli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basliklarda turkce harf kullanamamanin ezikligi » blok yemek » seni seviyorum » ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim » orgazm sonrasinda sarfedilen laflar farki » mustafa kemal ataturk » halk icin sevismek » siradan insanlara tahammul etmek » bak yuru git kavga etmek istemiyorum » 3 dev adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games