tamami okunmayan entry sahibine ayar verme cabasi 

kapat
  1. sözlüğe sadece yazma amaçlı girenlerin düştüğü hata.
    #2974237 (kitapkurdu, 08.02.2008 23:54)
  2. yazısı yüz metre öteden tanınan bir yazar için acı bir gerçek.
    #2974269 (sex files, 08.02.2008 23:58)

© 2008 - uludağ sözlük

tamami okunmayan entry sahibine ayar verme cabasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tamami okunmayan entry sahibine ayar verme cabasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamami okunmayan entry sahibine ayar verme cabasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» leite ribeiro adriano » terbiyesiz yazar » unutma » kurt nufus artisinin onlenmesi » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » on ayak » kimya diliyle olum » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » bush un musluman olabilme ihtimali » mistik guc » 3 u 1 arada » evlenirken bakire bayan aramak » kurt » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » zamora fc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » kor savasci » vural celik » jose joaquin moreno verdu » satis rekoru kirabilecek urunler » pkk li buldun mu keseceksin » akp liysen akp li gibi konus » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » aknefug » 80 lerde cocuk olmak » bosver » birinci batarya » esens » biz ettik sen etme lucescu