tamamen yalan 

kapat
  1. yalanın boyutlarını anlatan tamlama.
    (bkz: küllüm yalan)
    (bkz: külliyen yalan)
    #3336110 (nedir yani, 29.04.2008 20:04)

© 2008 - uludağ sözlük

tamamen yalan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tamamen yalan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamamen yalan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgililer gununde sevgilisiz olmak » tuomas holopainen » ieva s polka » ilker yasin » mayokini » ilker basbug » yaran diyaloglar » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » basilisk » bos bos monitore bakmak » cin halk cumhuriyeti » delikanli adam » tayfun candan » deniz yilmaz » hayata dair ic burkan detaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » football manager 2009 » militarist ulkede beden dersi » medeni cesaret » bathory » ben bilmem keyfim bilir » yeni uu otomasyon sistemi » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » when the smoke is going down » cince entry yazan yazar » baba ocagi » anti 14 subat timi » central park i goren apartman dairesi tutmak » vaudeville for vendetta » frida kahlo » gitar calmaya klasik gitar ogrenerek baslayin