tamamen salladim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bos salladim doluymus
  2. kafadan attim salladim
  3. tamamen
  4. tamamen duygusal
  5. ilk 11 i tamamen degistirmek
  6. tamamen yalan
  7. tamamen unutmusum
  8. akp nin ickiyi tamamen yasaklamasi
  9. nasil tamamen yok olunur
  10. gozleri tamamen kapali

© 2008 - uludağ sözlük

tamamen salladim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tamamen salladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamamen salladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pentagon » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » sir isaac » eternal sunshine of the spotless mind » andrea bocelli » klimakafa » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » kalifiye » hakan albayrak » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » zorya luhansk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » stalker » ordek popolu kiz » ruyada dis hekimi gormek » salonda coraptan topla mac yapmak » thakaho » charlie chaplin » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » cebit » secimler oncesi abd den icazet almak » kamil koc » angelica » erzurum » complicated » ezgi kod adli hatice inci » mutluluk