tamam vergi kutsaldir ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vergi dairesine giden comez vergi mukellefi
  2. tamam lan tamam ergenekon yok
  3. tamam tamam sustum
  4. sevgi kutsaldir
  5. yalnizlik kutsaldir
  6. emanetin kutsaldir
  7. vergilendirilmis kazanc kutsaldir
  8. vatan topragi kutsaldir
  9. savunma hakki kutsaldir
  10. kur an kutsaldir duvarda dursun

© 2008 - uludağ sözlük

tamam vergi kutsaldir ama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tamam vergi kutsaldir ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamam vergi kutsaldir ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lumpen » kan zehirleyici gazlar » sisman ama mutlu olmak » siklopentanoperhidrofenantren » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » radak emikis » karakol » bakire olmayan bayanla evlenmek » kamil koc » kazim koyuncu vs ismail turut » kimya diliyle olum » sen » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » zall misin yok musun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozunu inkar etmek » onurkul » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » molly sims » arog » eleventh hour » iade i ziyaret » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » papa john s » yildiz teknik universitesi » oteki » kucuk suya ne denir » photofunia com » tu kaka bana