tamam uludagda guzelde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her guzelde sana bakan tarafimi farkeyledim
  2. uludagda yoksa eksiye bak
  3. eksideki basliklarin uludagda acilamamasi
  4. tamam tamam sustum
  5. tamam lan tamam ergenekon yok
  6. diger yazarlardan etkilenip uludagda zirvalamak
  7. cm oynayip uludagda baslik acan yazar
  8. dunyaya iyiki geldin uludagda yazar oldun
  9. baska sozlukte populerken uludagda caylak olmak
  10. uludagda altin bulmak icin kazi yapan yazarlar

© 2008 - uludağ sözlük

tamam uludagda guzelde başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tamam uludagda guzelde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamam uludagda guzelde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yalniz benim icin bak yesil yesil » deniz akkaya » 20 agustos 2008 beijing 200 m erkekler finali » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » asik insan bakisi » iki genc kizin romani » milliyet » hurriyet gazetesi irkciligi » bu basliktaki tum entry leri kotule butonu » banal seks a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games