tamam tamam bej ve moru ben uydurdum ama digerleri vallaha var 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (12 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

tamam tamam bej ve moru ben uydurdum ama digerleri vallaha var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tamam tamam bej ve moru ben uydurdum ama digerleri vallaha var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamam tamam bej ve moru ben uydurdum ama digerleri vallaha var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» loco » sozlukte aglatan yazarlar » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » the dive from clausen s pier » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » mandalina baligi » acik anksiyete » gerdek gecesi diyaloglari » hipnoz » rastgele ulke saldirisi » don demeyi unuttum » ruyalarda bulusmak » aleksi » espresso » serdar ortac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » kaos » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser » bi bucuk iskender » reich » salla gitsin baby » hamisine nanay piy piy kaymak » vicky cristina barcelona » ataturk donse beklenen mansetler » islak imza » militarist ulkede beden dersi » sampuan yerine deterjan kullanmak » frekans » cagla sikel » deniz feneri dernegi