tamam simdi komik gelmemis olabilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. komik mi bu simdi
  2. simdi anlatinca komik olmadi tabii
  3. hos gelmemis
  4. henuz gelmemis sevgiliye mektup
  5. gelmemis dunyaya sen gibi nazik
  6. komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak
  7. turklerin orta asya dan gelmemis olmasi
  8. vergi verecek yasa gelmemis sozluk yazari
  9. ironiyse cok komik degilse hic komik degil
  10. sakaysa cok komik ciddiyse hic komik degil

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» arabam var » 5 hastane dolastirilan yanan bebek » dedim komutanim bi siktir git » goodboy » bir kuvet hikayesi » davidoff » metal archives » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » madimak muze olsun kampanyasi » amargi » siyaset meydani » ali kirca » eurasian » asilacak kadin » deniz baykal in rodos a yuzmemesi » sevgili oykuler » afyon kocatepe universitesi 2008 bahar senlikleri » gotu tutusmak » mevzuhal » judas » iran dilleri » huseyin celik » asli enver » dugunlerdeki gelin damat masasi » mesgale » ana avrat kufretmek » chivas regal » istanbul bursa 75 dakika » istanbul cervantes enstitusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa