tamam oynuyor olabilirim biraz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir
  2. biraz kul biraz duman o benim iste
  3. tamam tamam sustum
  4. yaniliyor da olabilirim
  5. salliyor da olabilirim
  6. ne zaman emekli olabilirim
  7. asik degilim olabilirim
  8. nasil yardimci olabilirim
  9. aptal olabilirim ama salak asla
  10. salak olabilirim ama aptal asla

© 2008 - uludağ sözlük

tamam oynuyor olabilirim biraz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ulan gene mi ruya be » mus corap » apis arasi kokusu » sigara parasi ile yapilabilecekler » bunaltici sicaklarda yagmayan yagmur » fox tv » seafight » kapali alanda sigara icenler » dogus » el mutadid » buyu meraklisi aileler » coder kolasi » belediye otobusunde fenalasmak » gaz cikardiktan sonra kendi kendine oha demek » abapusi veli bali efendi » venezuela nin abd ye nota vermesi » bos kamyon mu ariyorsunuz » fb tv » josef fritzl » uretim cini » teoman esliginde kum tasiyan amele » closure » frekansmetre » facebook diyaloglari » capkin koca yalanlari » sinceicould » multihunter » 2009 yerel secimleri » fonksiyonun turevini alip sifira esitlemek » yaran msn diyaloglari » fuhus iddiasi ile evleri atese vermek » onbasi » ricardinho » 10000000 » pierre joseph proudhon » mistik yazar » novoseven » cehenneme 5 litrelik suyla gitmek » politikacilara gicik olmak » sigarasizlik » aramaya usenmek » king arthur » kuyruk sokumu » porselen » a v m » vodafone super sms paketi » google sozluk » kanimizin yetmemesi kanimiza dokunuyor » donjam ben saa » elimde degil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa