tamam oncesinde msjlasmistik ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oncesinde safsatasi
  2. uc yuz yil oncesinde yasamak
  3. tamam tamam sustum
  4. ayrilik oncesinde veda
  5. 12 eylul oncesinde oldurulen sag gorusluler
  6. 12 eylul oncesinde oldurulen sol gorusluler
  7. milli bayramlar oncesinde yol kapama
  8. fb bjk maci oncesinde sahada oynayan kizlar
  9. bayram oncesinde artan duygu somurusu reklamlari
  10. hali saha maci oncesinde heyecan yapan bunye

© 2008 - uludağ sözlük

tamam oncesinde msjlasmistik ama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tamam oncesinde msjlasmistik ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamam oncesinde msjlasmistik ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» heir apparent » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » gram boyama » nessaj » elijah wood » francoise hardy » cenk eroglu » tum dilencileri toplayip yemege goturmek » ismail turut gibi terlemek » kapi aga medresesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci