tamam lan sadece ben supheleniyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ozel mesajda cevap olarak sadece tamam yazan yazar
  2. senden supheleniyorum
  3. bekaretimi kaybettim ergonekondan supheleniyorum
  4. tamam lan tamam ergenekon yok
  5. tamam tamam sustum
  6. tamam be uff
  7. haa tamam asl
  8. tamam mi
  9. 5 6 2 tamam
  10. tamam mia

© 2008 - uludağ sözlük

tamam lan sadece ben supheleniyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tamam lan sadece ben supheleniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamam lan sadece ben supheleniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sentaktik afazi » hasan bulent kahraman » recep tayyip erdogan in msn iletisi » 314 » dogu turkistan islam cumhuriyeti » ingvar ambjornsen » high end » lumpen » mustafa » kisa psikotik bozukluk » viva la vida » sevgiliyle beraber sicmaya calismak » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » tomer » berna ozturk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » fantom ekstremidite » indian » neyzen tevfik » haluk bilginer » tanrica » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » obtundasyon » eksi sozluk » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » ben bir water closet turuna cikayim » asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask » kariyer net » icki icerken icilmemesi gereken son yudum » yardimci kadin oyuncu