tamam kabul ediyorum hic 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vakit tamam seni terk ediyorum
  2. kabul ediyorum carlos benden iyi
  3. kabul ediyorum josh holloway benden daha yakisikli
  4. kabul edenler etmeyenler tasari kabul edilmistir
  5. intihar ediyorum ediyorum olmuyorum
  6. kabul edenler etmeyenler kabul edilmistir
  7. tamam tamam sustum
  8. tamam kes
  9. tamam da
  10. tamam be uff

© 2008 - uludağ sözlük

tamam kabul ediyorum hic başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tamam kabul ediyorum hic ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamam kabul ediyorum hic nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» posta gazetesinin prezervatif vermesi » set the controls for the heart of the sun » dus » sonika » bulasik dagi » esini bul bedava melodi indir » fenerbahce nin yeni bilet fiyatlari » rosenrot » i decided » guzelligin on para etmez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci