tamam biri benim kabul ettim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlesmeyi kabul ettim
  2. kabul ettim hata bende
  3. projeyi gorur gormez kabul ettim
  4. askim benim ya sen de beni ruyanda gor tamam mi
  5. senin benim gibi biri
  6. kabul edenler etmeyenler tasari kabul edilmistir
  7. kabul edenler etmeyenler kabul edilmistir
  8. tamam lan tamam ergenekon yok
  9. tamam tamam sustum
  10. biri evli biri bekar kiyamet bundan kopar

© 2008 - uludağ sözlük

tamam biri benim kabul ettim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tamam biri benim kabul ettim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamam biri benim kabul ettim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iliskide erkeklere taktikler » havali kornaya godfather theme yuklemek » mka » sazan avcilarina ayar degil oy verelim kampanyasi » yabanci dil ogrenme yollari » sulfur » 1475 » selim bayrak » hunting song » pic sozluk yazarlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games