tamam biraz kizarak ifade ediyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vakit tamam seni terk ediyorum
  2. biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir
  3. biraz kul biraz duman o benim iste
  4. intihar ediyorum ediyorum olmuyorum
  5. tamam tamam sustum
  6. tamam lan tamam ergenekon yok
  7. ifade
  8. ifade ozgurlugu
  9. cebirsel ifade
  10. ifade derdi

© 2008 - uludağ sözlük

tamam biraz kizarak ifade ediyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tamam biraz kizarak ifade ediyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamam biraz kizarak ifade ediyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the end of the line » alligatorler ile timsahlarin farki » tatli badem yagi » fatih altayli » nakarat kisminda insani kendinden alan sarkilar » mulayim » okunacagini bilsem uzun entry yazacagim » maydanoz destesiyem » cep telefonu icin en uygun melodiler » evliligin onaylanmis bir cinsellik olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games