tamam aynen yazdim iste 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iste bas iste govde iste kanatlar
  2. aynen
  3. aynen market
  4. adem ul cift i aynen
  5. aynen oyle ajda
  6. tamam tamam sustum
  7. yukaridaki entry ye aynen katiliyorum
  8. gorulen ruyanin aynen yasanmasi
  9. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  10. silinen entry nizi aynen geri gondermeyin

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» menemen olayi » victoria s secret » pcos » universite senligine ulkucu saldiri » gulyuzunde goreli » hurriyet in yalan haberleriyle cosan sozluk yazari » www2 » iyi ki varsin » o cocuklari » kate winslet » kuafor » yumsak diye sakiz cignenen yildiz reklami » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » blow up » spyware terminator » pjak » saka » satanic victory » cevapsiz soru » salvatore quasimodo » bilkant » artvin in tarihi eserleri » boga burcu erkegi aslan burcu kadini iliskisi » birakti hepsi » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » titre oligarsi parti cephe geliyor » eksimtrak sozluk » tayfa » askeri inzibat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa