tamam ali sami simdi gidebilirsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. simdi gidebilirsin artik uzulmuyorum
  2. arkadasi yanina cagirip simdi gidebilirsin demek
  3. gidebilirsin
  4. ben sami ali sami ebenin ami ali sami
  5. tamam tamam sustum
  6. tamam lan tamam ergenekon yok
  7. ali sami nerde ali sami
  8. o simdi ne yapiyor su anda simdi
  9. simdi isim var simdi cisim var
  10. simdi daha sakin simdi daha kontrollu

© 2008 - uludağ sözlük

tamam ali sami simdi gidebilirsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tamam ali sami simdi gidebilirsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamam ali sami simdi gidebilirsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» katya » yaran okuyucu yorumlari » servet r carlos ve delgado lu lig tv reklamlari » rosava » geceyedir kusmelerim » wherein lies continue » it » aygaz » hangar 18 » golden era a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games