tamam abi ne kiziyorsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sonra fasist deyince kiziyorsun
  2. sonra burjuvasin deyince kiziyorsun
  3. sonra tiki deyince kiziyorsun
  4. tamam lan tamam ergenekon yok
  5. tamam tamam sustum
  6. tas tamam
  7. tamam da
  8. tamam be uff
  9. haa tamam asl
  10. tamam mia

© 2008 - uludağ sözlük

tamam abi ne kiziyorsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tamam abi ne kiziyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tamam abi ne kiziyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» josef k » dizi ve filmlerde insanlarin tuvalete gitmemesi » tarcin yagi » the lord of the rings » yazi okurken kursor ile surekli isaretlemek » karimi aldatamam » poposunun fotokopisini ceken insan » enelhakki » nicko mcbrain » turkiye de insan hayatinin degerinin olmamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games