tam samsun 216 iceyim demistim oysa 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. samsun a gidip hediye samsun 216 getiren arkadas
  2. son bir sigara iceyim de
  3. sen doldur ben iceyim
  4. su sigarayi iceyim artik kesin birakiyorum
  5. coca cola iceyim derken fare kolu bacagi icmek
  6. ben demistim
  7. ben sana demistim
  8. eylul de gel demistim
  9. sana abi demistim
  10. oysa ben

© 2008 - uludağ sözlük

tam samsun 216 iceyim demistim oysa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tam samsun 216 iceyim demistim oysa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tam samsun 216 iceyim demistim oysa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aglamak istiyorum sayin seyirciler » malimtrak » poligini » olimpiyatlari izlemedigi halde bundan utanmayanlar » gercek iskender savaslari » thunderbird » saipsiz » saglik havuzu » gordan giricek » miller a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games