tam istihdam 

kapat
  1. bir ekonomideki mevcut tüm uretim faktorlerinin tam olarak kullanılması durumu. keynes'e göre devlet müdahalesiz serbest piyasada gerçekleşmesi tesadüftür.
    #3608694 (serbest radikal, 02.07.2008 10:38)
  2. (bkz: eksik istihdam)
    #3610775 (serbest radikal, 02.07.2008 19:44)
  3. bir ekonomide tum uretim faktorlerinin calisir durumda oldugu bir duzeyi ifade eder.
    #3651542 (gitarist, 11.07.2008 19:07)

© 2008 - uludağ sözlük

tam istihdam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tam istihdam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tam istihdam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halka tatlisi » drake diener » hayatta keskeleri fazla olan insan » radak emikis » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » votka » bnp paribas » lumpen » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » parayi bulunca nick degistirmek » cemolarin ozellikleri » araba killanan erkege oral seks yapmak » dalibor bagaric » helyum » lost un en guzel bayani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 43 tane online yazar gormek » senede bir gun » altizlara verilebilecek isimler » yalnizligin anlasildigi anlar » uc aynali kirk oda » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » guclu olmak » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » bilanco » yuruyus » buse kilickaya » osman mumtaz rakmetil » on bini deviren yazarlar » akp nin 5 yilda sattiklari » unutma