tam bire bir degil ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bire bir
  2. bire
  3. bire ben katmak
  4. bire bin katmak
  5. birden bire
  6. bire bir atis
  7. ha bire durmadan
  8. birden bire yakinlasmak
  9. bire bin katan insan
  10. bire bir uyumlu olmak

© 2008 - uludağ sözlük

tam bire bir degil ama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tam bire bir degil ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tam bire bir degil ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » milletvekilleri asgari ucret alsin » ephebophilia » nine inch nails » grand theft auto iv » arzu caglan » koylerin eski isimleri » ilaniask » 1961 » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » you don t care about us » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » basilisk » ramiz ilker » toplu emo katliami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » mevlut erdinc » sus ve yalamaya devam et » londra » trumanshow » basbug ataturk » ilginc koy adlari » agliyorum kahrimdan » ucu bir arada » karsiyaka » alicia keys » kobi nerde teb orda » su an sevisiyorum ama seninle degil » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar