tam baglandik k0ptu serefsiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lan serefsiz
  2. serefsiz
  3. adi serefsiz
  4. serefsiz baba
  5. serefsiz sauron
  6. serefsiz musluman
  7. serefsiz olmak
  8. serefsiz adi kopek
  9. serefsiz kedi
  10. en adi namussuz serefsiz

© 2008 - uludağ sözlük

tam baglandik k0ptu serefsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tam baglandik k0ptu serefsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tam baglandik k0ptu serefsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» almanca » ben melamet hirkasini » turk kizlari » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » romantik entryler » laz muzigi » demonstrasyon » antrofobi » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » hocaya tavir alan ogrenci » sevgilinin olmesi » akdeniz universitesi » mihrap dagi » eskimolar turk mu sorunsali » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mehmet ali birand » buyuyunce garipsenebilecek isimler » ruzgardasavrulanyaprak » you can t do that » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » emekli travesti » benighted » a kare kok uc bolu dort » gozyasi » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » dementia praecox » ataturk dirilse olabilecekler » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » kelly macdonald