talkshow espri ve mimikleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. espri yapmaya calisip espri yapmadim diyen tip
  2. espri
  3. espri aciklamak
  4. sen espri yapma
  5. espri sicmak
  6. espri patlatmak
  7. espri anlayisi
  8. espri yapmak
  9. mustehcen espri
  10. soguk espri

© 2008 - uludağ sözlük

talkshow espri ve mimikleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. talkshow espri ve mimikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu talkshow espri ve mimikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pile » omer muhtar » don bebegim butonuna alternatif isimler » dis macunu reklamlarindaki erkek dis hekimleri » anal seks » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » pc » plutarco elias calles » sozlukle ilgili istekler » samandag » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » sevil aki » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » everybody s gotta learn sometime » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nisasta » konya » babaanne vecizeleri » turk silahli kuvvetleri » dusta aglamak » dogan gorunumlu sahin » erzurum » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » fenerbahce den nefret etme sebepleri » noise gate » ibrahim tatlises » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » zihniyetler bitmez evladim » the recycler » mevsimsiz kar