talk show 

1. Ülkemizde en iyi örneklerini okan bayulgen ve beyaz'ın segilediği ünlü konuklarla ve katılımcılarla yapılan söyleşi gösterisi.

(bkz: TV Makinası)
    (bkz: Beyaz Show)
    #284989 (italiano, 28.05.2006 12:57)
  2. türkçesi "çene yarıştırma", "söz gösterisi".

kaynak: tdk, yabanci kelimelere karsiliklar
    #1537166 (huruf, 17.04.2007 19:47)
  3. (bkz: talk show host)
    #1537177 (lurgee, 17.04.2007 19:50)
  4. Abuzer Kadayıf tarafından "Tok Şov" çevrilmiştir. Boyna konuşulan programlar.
    #1537232 (Leader, 17.04.2007 20:03)

© 2008 - uludağ sözlük

talk show başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. talk show ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu talk show nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» separasyon anksiyetesi » sokagin ortasinda hayvanlar gibi ciftlesen kediler » yedi iklim » ozkiyim dusunceleri » ben aslinda hayata kiziyorum ya » scurtel » herkes gibisin » rock your body » wireless nargile » yakisikli gosteren ayna » hipnogojik fenomen » sea wolf » zall bana server bul lan allahsiz » tiberian sun » the doors cafe » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kemcuk agizli » isemek » kudret cengiz » lavabo deliginden penis cikmasi » n f k com » flashget » michelle marsh » yolculuk » ofidofobi » victoria » www basketurk net » teksir kagidi » tarik ziya ekinci » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » universite sonrasi ilk is deneyimi