talebi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. isgucu talebi
  2. para talebi
  3. bir penisin zam talebi
  4. piyasa talebi
  5. takip talebi
  6. dtp nin demokratik ozerklik talebi
  7. caylaklik erteletme talebi
  8. faktor piyasa talebi
  9. acizane bir yardim talebi
  10. nacizane bir yardim talebi

© 2008 - uludağ sözlük

talebi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. talebi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu talebi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran facebook gruplari » aynadaki yuzunun karsiligi benim » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » japonyaca » sakarya » bu ask beni yorar » erzincan » gullible » hayal kirikligi » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » shawn marion » ataturk un karga kovalarken olmesi » turgut akpinar » forseti » zurna » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gumushane » mozilla firefox a erisimin engellenmesi » dumur » sakarya universitesi » house of the rising sun » ybsg denilesi kizlar » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » apocalypse please » pkk nin aktutun karakoluna bayrak asma hayali » boslugabagislanansozler » sevil aki » turklerin elinde bir alman tacir » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » haydan gelen huya gider » yolcudur abbas baglasan durmaz