talat bulut 

kapat
  1. 1956 doğumlu aktör. türk sinemasının yani nam i diger yesilcam'ın bir türlü zirve yaptıramadığı aslında yetenekli olan sanatçılarından biridir. yilani oldurseler ve manisa tarzani gibi arşivlik yapımlarda da rol bulmuştur kendisine.
    #651242 (massattack, 20.09.2006 17:46)
  2. zülfü livaneli'nin mutluluk adlı filminden uyarlanan aynı isimli abdullah oğuz filminde, çok para isteyen tarık akan yerine başrolde yer alan aktör.
    #1428584 (krmyrdsn, 19.03.2007 04:20)
  3. türkiyenin hala ama hala en yakışıklı adamıdır ki yaşı baya ilerlemiştir.buna rağmen sesi hala kadife gibidir, oyunculuğu mükemmeldir ve kırışıksız bir yüze sahiptir.değeri bilinmeyen aktörlerdendir.
    #2103421 (Kuresel Ashirma, 10.08.2007 02:23)
  4. annem isimli dizide bir bakanı oynayan oyuncu.
    #2434938 (delgado, 06.10.2007 13:44)
  5. kuyucakli yusuf filminde yusuf u ete kemiğe büründürmüş aktordür.
    #3221587 (yosun, 02.04.2008 14:25)
  6. yol arkadasim dizisindeki mahallenin delisi kadını oynayan oyuncunun kocası oyuncu.
    #3968253 (taharetmuslugu, 15.09.2008 23:54)
  7. türkan şorayla sultan filminde başrol oynamıştır.metin akpinarla da abuzer kadayif filminde oynamıştır.
    #3968261 (Tufi, 15.09.2008 23:57)

© 2008 - uludağ sözlük

talat bulut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. talat bulut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu talat bulut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk hakkinda ne dediler » yayla ve balkan kupasina sahip turk takimlari » atesikus » iu sozluk » normal gorunume don » tolga evren » ebabil » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » medariiftihar » dave matthews band » orhan ayhan » kosheen » benim niye yok » zamanin manzarasi » iman zinciri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tom bombadil » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » voksne mennesker » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » oldum de uyandim » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » sozluk yazarlarinin itiraflari » radyo sol » private sozluk » cekilislerin sonucunun onceden belli oldugu inanci » cenabet » bir populer kultur magdurunun ruyalari » anadolu saglik merkezi » gaziosmanpasa kultur merkezi » nekromantik