taksirli 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. taksirli muflis
  2. taksirli iflas

© 2008 - uludağ sözlük

taksirli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taksirli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taksirli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» huzun » taylan sigirci » kevin martin » hold me tight » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » hayatin cekilecek cile olmamasi » cirkin oldugunu kabul eden kiz » kurtlerin azinlik olma hevesi » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » hama » candy shop » kurtlar vadisini torrentden indirmek » al sana bir gobek ver bana bir bebek » evrim teorisi » sputnik operasyonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adnan senses » pilot » pit » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » ah bir atas ver » ask hukmeder » lenova » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » requiem for a dream » kuresellesirken top olmak » kabul ediyorum carlos benden iyi » olasi turk spor gazetesi haberleri » secret heart » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » agizdan kan gelmesi