taksim meydani ndaki sualti fotograf sergisi 

kapat
  1. the marmara otelinin tam karşısına kurulan, istanbul'un sualtındaki zenginliklerini gösteren fotoğraf sergisi. ayrıca bazı küçük adalarında fotoğrafları bulunmakta. sergide özellikle dikkat çeken bölüm üç boyutlu fotoğrafların olduğu yer. istanbul'da su altı yaşamı yok diyenlerin kesinlikle görmesi gerekir.
    (thetempleoftheking, 15.07.2006 15:53 ~ 13.05.2008 07:00)
  2. 1 mayis 2008 gunu nedense yolu oraya dusen cogu insanin gorememis oldugu sergidir bazi provakatorler disinda.. hatta serginin oldugu o meydani bile gorebildikleri cok muhtemel degildir bu insanlarin..
    (atgmuls, 08.05.2008 00:07)
  3. insana "vay be nasıl çekmişler acaba" dedirtmesi muhtemel olan resim sergisi.
    (concept insan, 08.05.2008 01:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fewer » yabanci » in esir like an eagle » tolga ozbey » sen tek biz hepimiz » oilrig » hazreti muhammed yasasaydi » phytoplankton » agnostik » 20 haziran 2008 opeth istanbul konseri » tarifsiz keyifler » adam gibi adam recep tayyip erdogan » vadideki zambak » ben hic sevemem » disi yakaris » derule » english premier league » sokak futbolu kurallari » acitsa bile sevmek » ingiliz aksani » stevemcqueen » tepesersemi » plantasyon » fenerbahce taraftari » bi magnum a verdim » meleklerin cinsiyeti » kralice elini uzatmadan el uzatilmaz » sakizim dustu » kara mizah comic sans ms a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa