taksim metro cikisi 

kapat
  1. az daha kazılsa çekirdek tabakaya inebileceklerini tahminettiğim inmesi bi dert çıkması ayrı dert olan çıkış...

üçüncü vagonun ön kapısındandan inersinez direk yaya çıkışına çıkıp kalabalıkğın en önünde ordusunun başındaki komutan edasıyla yürüyebilirsiniz.. ilk gelişinizde yürüme bantlarının ve yürüyen merdivenlerin uzunluğu sizi şaşırtabilir, kenardaki nostaljik resimler sizi duygulandırabilir (yalan a.q. hiç duygulanmadım laf olsun diye diyorum işte).. her daim orada müzik yapan birileri ve size kart satmaya çalışan bankacı arkadaşlar vardır.. ha bi de emektar english time'cıları unutmayalım onlar da oranın müdavimlerindendir..

o hiç bitmeyecekmiş gibi görünen yürüyen merdivenlerin sonundaki ışığa bakıp iç geçirmekte ayrı bi güzeldir.. ama bütün bu zorlukları atlatıp yeryüzüne çıktınıza her şeye değdiğindini farkedersiniz (sanki denizleri aştık a.q.) taksim tüm ihtişamı ve güzelliği ile karşınızdadır.. tabii yandaki mendilci ve kapkaççıları saymazsak...
    #3637475 (yoshimakuse, 08.07.2008 16:48)
  2. (bkz: o metroyu yapanı oraya gömmek lazım)
    #3637633 (fatihkul, 08.07.2008 17:12)
  3. son merdivenide soluk soluğa geçtikten sonra çıkışın ağzında sizi bekleyen (selpakçı çocuk, kestaneci, gece kitap okuma aleti satan adam, mısırcı, broşür dağıtan embesil tipli öğrenciler) yüzünden son merdivende durup kalırsınız ve bir izdihama yol açılır orada en sonunda da psikopata bağlanıp ite-kaka milleti sanki dünya rekoru kırmış bir hava ile ışıklarda adamın yeşil renge bürünüp bacaklarını açmasını beklersiniz...

evet kazandınız o kalabalıktan hiçbir şeyinizi çaldırmadan çıktığınız için... hadi şimdi nevizade'de içmeye.. *
    #3637701 (fatal, 08.07.2008 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

taksim metro cikisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. taksim metro cikisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taksim metro cikisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgi pitircigi sevgililerin kullandigi dil » darbuka » hayrettin yerlikaya » google a surekli uludag sozluk yazmak » kastanitim com » rte ye karsi lider alternatifleri » seni istemiyorum » the lord of the rings » kardesle iyi olunsaydi allah kendine de yaratirdi » yosma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games