taksim ilk yardim hastanesi 

kapat
  1. alman hastanesi'nin cok azcik ilerisinde sagda bulunan devlet hastanesi. genellikle alkol komasina girenlerin, travestilerin ugrak yeridir. harbiden ilk yardim hastanesidir. ayak parmagim catlamisti 12 yasimdayken. aptallik ya oraya gitmistik, gerci cok aciyordu mecburiyetten gitmistik yakin oldugu icin, adam pflasterle sarip gondermisti. sonra capa'ya gittik, adam gibi baktilar, ilac verdiler, dogru duzgun sardilar da adama benzedim.
    #107218 (laz pacino, 09.03.2006 12:10)
  2. ilk yardımdan tamamen uzak, tedavi yerine iyice hasta eden gudik bina. *
    Gecenin bir yarısı diş ve boğaz ağrısıyla acile gidersiniz, özellikle "ağzımı açamıyorum, boğazım çok ağrıyor" demenize rağmen hemşire mi doktor mu ne olduğu belli olmayan bir kadın "açsana ağzını" diye bağırıp azarlar.

Bir yandan diş ağrısı bir yandan insana havyan gibi davranan hastane personeli sinirlerinizi bozar. Hışımla çıkar, alman hastanesinde muayene olursunuz ve 140 ytl tek çekimde, girer.

Tüm bunlar olurken de etrafınızda kolu bacağı yaralı travestiler, içip içip sapıtmış kızlar, elleri kelepçeli ibneler görür ve "nereye düştüm ben?" dersiniz.

Kaldırımda oturup birinin size yardım etmesini bekleyin ama sakın bu hastaneye gitmeyin. Temizlik konusunu hiç yazmıyorum zira sinirden beynim zonklamaya başladı yine.
    #3268810 (arzoom, 14.04.2008 14:19 ~ 14:24)
  3. çekilen mr'ınızı 4 gün sonra alabileceğinizi söyleyen ancak 12 gün sonra bile henüz hazır değil diyebilen bir hastane. mr sonucunu almadan mutlaka telefonla aranıp sorulması gerekmektedir. telefonu açan çingene kıza derdinizi anlatmakta mr makinasında 20 dakika hareketsiz kalmaktan kolay değildir.

tel ; 252 43 00 sonrasında çıkan kart sesli kadını dinlemeden 2109.
    #3689077 (the uffspring, 19.07.2008 22:17 ~ 22:26)
  4. daha önceden sıra almanıza rağmen tek mr ( emar ) makinası olduğu için hastanızla beraber saatlerce mr kapısında beklenebilen hastane. tam siz içeri girecekken hastane temizlikçisinin akrabasının acil !!! durumu olduğu için 2 saat daha bekleyebilirsiniz. hastaları daha da hasta eden hastane. yinede mr kapısında görev yapan bayan'in sabrına hayran olmamak mümkün değil.
    #3689293 (the uffspring, 19.07.2008 22:49)

© 2008 - uludağ sözlük

taksim ilk yardim hastanesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taksim ilk yardim hastanesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taksim ilk yardim hastanesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» egzibisyonizm » isik universitesi » bayer giants leverkusen » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » yaran facebook gruplari » solcu » baskici bir ailede yetismek » 21 inci yuzyilda hala sag sol kavgasi yapmak » deadliest catch alaskan storm » hic olmadik zamanda hastalanmak » oy verme kriterleri » fonksiyon » lukas podolski » carmageddon 2 carpocalypse now » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » geometri bilmeyen giremez » allah seni top etsin » ekstrem » ortasi delik sabun » yaran dilenci diyaloglari » malafat com » mta88 » hela yerine wc diyen vatan haini » aurora » acoustic samurai » ideal erkek » ebussud efendi » bosna hersek » verbal » letarji