taksi soforleri 

1. her türlü trafik kuralını ihlal eden insanımsılardır. ancak saat geceyarısı civarındayken gündüz tarifesi açmasını istediğinizde birden kuralcı kesilip, kurallara uymanızı isterler. yetmezmiş gibi, para üstüne de yatıverirler.
    bazen de durudup gideceğiniz yeri söylediğinizde gitmeyiverirler. görevleri alabildiğine hortum olduğunu düşündüklerini sanırım hep.
    ne zaman ki cebinizden çıkacak paraya acımazsınız*, o zaman bunlarla rahatça muhabbet edilir; o zaman nedense şefkat dolu oluverirler.
    tanıdığım çok iyi insanlar da aralarında olsa bile, güruhuna olan öfkemden ötürü bir fıkra ile tanımı noktalamak istiyorum.

yaşlı bir fahişeye sormuşlar:
    -bu yaşta niye hala devam ediyorsun bu işe? yok mu sana bakacak yakının?
    +ne yapayım, iki tane oğlum var, biri polis diğeri taksi şoförü; kendi düzenlerine bakıyorlar.
    #2290872 (kelkeshoze, 10.09.2007 00:35 ~ 11.09.2007 08:37)
  2. bunun bir de (bkz: minibus soforleri) versiyonu vardır ki kasapla yakın ilişkide oldukları kesin gibidir.
    #3785680 (OsSiE67, 07.08.2008 22:46)
  3. bazıları malesef sigara içmenin yasak olduğunu bildiği halde taksinin içinde sigara içer. sormazlar dahi içebilir miyim diye? sonra külleri uçar üstüneze, kolunuza gelir.
    #3785757 (elma kurdu, 07.08.2008 23:01)

© 2008 - uludağ sözlük

taksi soforleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taksi soforleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taksi soforleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun christina aguilera » headbang » koylulerdeki ezik durus » kadin dedigin budur » ismail turut » yazar olmaktan sikilan yazar » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » sosyallesmek icin yanlis insanlari secmek » over the hills and far away » g noktasi » pes 2008 » doom gibin » votka » okuluma dokunma » deniz demiroz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » kendi uktesini dolduran yazar » sapkin bir beynin lobundan akanlar » fenerliyim ama tedavi goruyorum » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » yipyip » sevgilisine kedi hediye eden satanist » kucuk suya ne denir » yasli teyze » reklam yasagi » happy go lucky » mevlana » dalibor bagaric » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz