takma yaw gecer 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. soz var gelir gecer soz var deler gecer
  2. bazilari gelip gecer bazilari delip gecer
  3. takma sac
  4. takma kol
  5. takma ad
  6. 2 nci el takma dis
  7. takma goz
  8. takma dis
  9. turbana takma
  10. internet takma adi

© 2008 - uludağ sözlük

takma yaw gecer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. takma yaw gecer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu takma yaw gecer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en adi orospu cocugu olmak » uludag sozluk » psychosexual development » efkar » ergenekonu savunuyorum mutluyum » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin » tu kaka bana » baslik sayi uyumu » depreciation » ayrinticilik » derdest » ucakta namaz kilmak » le phallus » 4x21 doludizgin » sokakta yururken onune gelene kufretmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » chronophilia » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » bendeki sen gitti » ezik » apraksi » www iktisat eu » latince bilen sozluk yazarlari » yan bakmak » bir gecelik kizin basa bela olmasi » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » yaran okuyucu yorumlari » cimbom sozluk » her zaman online olan caylak » dilber kocarslanli » powerade