takma isim 

kapat
  1. bkz. mahlas, nick.
    #1839149 (dabaddah, 29.06.2007 12:07)
  2. zaman zaman kişinin ismiyle özdeşleşmiş isimdir..
    #1839157 (balta, 29.06.2007 12:11)
  3. lakap
    #1839167 (kediye kafa atan mucahit fare, 29.06.2007 12:12)
  4. takma ad .
    #1839169 (sanirim osurdum, 29.06.2007 12:13)
  5. (bkz: nickname)
    #1839171 (larker, 29.06.2007 12:14)

© 2008 - uludağ sözlük

takma isim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. takma isim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu takma isim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» violent revolution » goncoloz » cunku esegin zikinden dolayi » rafet el roman » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » you don t mess with the zohan » hic bizimkini yediniz mi » sekropia » universiteye otobusle giden insan » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » emekli travesti » prism » gundelik hayat teorileri » maslak opet » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the dead boys » erketede bekleyen saz ekibi » abdulaziz han » iste gidiyorum » ugur demirpehlivan » bosa cikmis volkan demirel bakisi » 1969 » triarii » ltd » erzurum » kaybetmek » shawne williams » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » arka mahalle