taklitlerinden sakininiz 

kapat
  1. unlu olmus ya da isim hakkini korumak isteyen markalarin, bilimum po$etlerinde, ya da mamullerinde yer alan ibare.
    #2789178 (faidelibilgi, 04.01.2008 17:24)
  2. son zamanlarda kullanmak gereksinimi duyduğum söz zira birisi çakma goodboy nicki ile bazı sözlüklerde ismimi kullanıyor, yazıyor ve millete sövüyor inanmayınız, evet realgoodboy nickini görürseniz uzaklaşın ben değilimdir, ulan hemen de marka oldun good, canını yerim. *
    #2789195 (goodboy, 04.01.2008 17:29)

© 2008 - uludağ sözlük

taklitlerinden sakininiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. taklitlerinden sakininiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taklitlerinden sakininiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni yazarlarin sozluge getirisi » ruyaqibi » family » i love you » championship manager » cekem » el diego » » meksika siniri » tu kaka bana a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci