takk 

kapat
  1. sigur rós un albumu. (bkz: ukte dolduruyorum)
    #238297 (Hexagram, 13.05.2006 02:10)
  2. bizimkilerdeki sedatın sürekli çıkardığı ses.*
    #238385 (doksanüç, 13.05.2006 02:35)
  3. 12 Eylül 2005'te çıkmıştır.işte tracklist'i;

01. takk...
    02. glósóli
    03. hoppípolla
    04. meğ blóğnasir
    05. sé lest
    06. sæglópur
    07. mílanó
    08. gong
    09. andvari
    10. svo hljótt
    11. heysátan
    #408808 (radiohead, 09.07.2006 16:45)
  4. norvecce* ve izlandaca tesekkurler demektir.
    #1756259 (revolter00, 11.06.2007 23:24)

© 2008 - uludağ sözlük

takk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. takk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu takk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aydin dogan medyasinin kotu yonleri » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » kuzey kibris turk cumhuriyeti » arda turan in umit milli takimda oynamasi » fortis » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » ttnet » ay » piyasalarin moralini duzeltmek » ana baba baci abi kardes gibi zall » yildiz tabya » tudeh » buyuk ortadogu projesi esbaskanligi » ekran yaklama goruntusu » dunyanin en cok kufur yiyen insani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » grand theft auto iv » bruksel » reinkaos » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » key largo » death race » oylesine insan olmak » adnan polat in hiriltisi » berguzar gokce korel » abd » mevlut erdinc » erkekleri cekici yapan detaylar » yaran ntvspor yorumlari » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » exodus