takipteyim yemin ederim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yemin ederim
  2. karmam uzerine yemin ederim ki
  3. namusum ve serefim uzerine yemin ederim
  4. serefim uzerine yemin ederim su temiz
  5. takipteyim tamam
  6. israr ederim o bicim dans ederim
  7. aya benzer yuregim e dogal olarak takipteyim
  8. yemin
  9. yemin cek
  10. yemin ic

© 2008 - uludağ sözlük

takipteyim yemin ederim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. takipteyim yemin ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu takipteyim yemin ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» porfirio diaz » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » porcelain » imper » jj » o yazar benim » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » lindsay lohan » cocukken yapilan salakliklar » babam cok zengin benim » kankanin ibne oldugunu itiraf etmesi » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » turkiye de uyusturucu maddelerin serbest olmasi » insurgency » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » megadeth dinlerken ders calismak » ozkaymak » play it again sam » sabetay sevi » hikmet cetinkaya » knockin on heaven s door » serdar bali » football manager 2008 » somnium obmutum » medeniyetler ittifaki » tekin acar » tkip » gumushane » dogan gorunumlu sahin » tygers of pan tang