takinti hastaligi 

kapat
  1. kişinin, istenmeyen düşünceler tarafından zihninin meşgul edilmesi, kaygılanması hastalığıdır.

bilindik belirtileri: vücut atığı veya salgılarına tiksinme duymak, simetri takıntısı, düzen takıntısı, kusursuzluk takıntısı, şanslı/şanssız sayılar takıntısı.
    #1921468 (paranoyak sizofren, 12.07.2007 22:26)
  2. bu durum özellikle başak burcu insanlarında gözlemlenir.
    (kendimden biliyorum...)
    #1921593 (deeP prog, 12.07.2007 22:39)

© 2008 - uludağ sözlük

takinti hastaligi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. takinti hastaligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu takinti hastaligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocuk yaslarda gelisen fal bakma yetenegi » entry takip » siemens » elena isinbayeva » locked out again » erjivan » ulkuculerin kosta rika yi isgal etme plani » gervasio deferr » sozlukteki varoslar » khadzimurat akkayev a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games